آموزش تخصصی بازار مالی (بورس و اوراق بهادار - فارکس - طلا - بورس کالا - بورس نفت - بورس های بین المللی و....) بصورت کاملا" خصوصی و یا غیر خصوصی سئوالات و یا تقاضای خود را به آدرس hm.nazari20@gmail.com و یا hm.nazari20@yahoo.com ارسال کنید
درد عصب سیاتیك یكی از شایعترین بیماریهایی است كه به دلایل مختلف از قبیل تخریب غشای دیسك، جابهجایی لگن، آسیبدیدن استخوان خارجی، فشارهای عصبی و استرس ممكن است در افراد بزرگسال دیده شود.
راهکارهای مختلفی در شیوههای درمانهای طبیعی در جهان وجود دارد که ابتلا به این بیماری و عودکردن آن در بدن را کنترل و مهار میکند.
نشانههای سیاتیک را بشناسید
افراد مبتلا به دردهای عصب سیاتیک کاملا با این موضوع آشنا هستند که دردهای سیاتیک با شدت بسیار خفیف آغاز میشود و به مرور افزایش یافته و تشدید میشود. بهطوری که تمامی ناحیه کمر و پاها را به مرور درگیر و دردناک میکند. گاهی شدت درد آنچنان زیاد میشود که بیمار حتی قادر نیست پاهای خود را حرکت دهد و در شرایط فیزیکی دیگری قرار گیرد. به همین دلیل گاهی ممکن است شدت درد بیمار را خانهنشین کند. این واکنشها همگی از علائم عودکردن سیاتیک در افراد است.
این توصیهها را جدی بگیرید
در طب سنتی توصیههای کاربردی زیادی برای کنترل و پیشگیری از تشدید دردهای عصب سیاتیک وجود دارد:
درمانگران طب سنتی پیادهروی صبحگاهی یا عصر گاهی مستمر و روزانه را در بهبود علائم حملات سیاتیک بسیار موثر میدانند و معتقدند نرمش و ورزش ملایم به مرور زمان مانع از گرفتگی و درد این عصب میشود
این افراد بهتر است در وعدههای غذایی خود، بهویژه وعده صبحانه یا میان وعدههای صبح و عصر از شیره انگور و مغزگردو استفاده کنند. این مواد تاثیر زیادی در بهبود سیاتیک و پیشگیری از دردناک شدن آن دارد.
براساس متون کهن طب سنتی، مصرف ماست و دوغ به همراه غذاها و موادغذایی که در آنها گوشت قرمز یا سفید مصرف شده، توصیه نمیشود و بیماران مبتلا به سیاتیک باید از مصرف ماست یا دوغ به همراه این غذاها پرهیز کنند.
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3